Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Koop aandelen in bedrijven met een ijzersterk management
  De rente is zo een instrument om een economie te sturen
  Hypotheken leningen sparen verzekeringen en pensioenen

Hypotheken, leningen, sparen, verzekeringen en pensioenen.

Goedkope Hypotheken

Hypotheken, leningen, sparen, verzekeringen en pensioenen. Vergelijk het aanbod van meer dan 50 geldverstrekkers. Goedkope hypotheek, verzekering of lening afsluiten, Pensioengat dichten.

Een hypotheek afsluiten bij Flexhypotheek is zeer voordelig. Weg met uw te duren lening of hypotheek! Vraag informatie over deze ongeloofelijk lage rente. Vergelijken meer dan 75 banken en 30 verzekeraars met elkaar om u de laagste maandlasten voor uw hypotheek aan te bieden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.