Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Hypotheken is sinds 1979 actief als hypotheek specialist.

Hypotheken

Hypotheken is sinds 1979 actief als hypotheek specialist. Uw hypotheek bij hypotheekbeter en woonbeter voor meer financiele ruimte. Bovendien profiteert u óók van maximaal belastingvoordeel. Ook dát zijn momenten om uw hypotheek eens kritisch te bekijken. Het is immers belangrijk dat u voldoende financiële ruimte houdt om te genieten van de leuke dingen in het leven. Een lagere hypotheekrente kan er voor zorgen dat u flink op uw maandlasten kunt besparen. Bij het kopen van een woning komen kosten kijken zoals de kosten van een makelaar en de kosten van de hypotheekakte. Bij Postbank kunt u gebruik maken van diverse diensten en services die interessant zijn als u een huis gaat kopen of uw huis wilt verkopen. Onze SpaarHypotheek is een hypotheekvorm die veel zekerheid biedt. Maar wellicht loopt uw rentevaste periode af of heeft u behoefte aan lagere maandlasten.

Uw Persoonljke lening omzetten naar de hypotheek en hou meer geld over. Ook als u al een Postbank Hypotheek heeft, biedt Postbank diverse producten en services die u goed van pas kunnen komen. Leningen omzetten en de overwaarde van uw uit opnamen voor woning verbetering en het aflossen van schulden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.