Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Hypotheekrente duikt omlaag plus overzicht week 6 .

Argenta Hypotheekrente

Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers banken en verzekeraars in Nederland voor een hypotheek lening. Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Hypotheekrente, meer bezit en minder aftrek hypotheekrente . Direct gevolg hiervan is dat het sterke merk Postbank met een hoge klantwaardering van de markt verdwijnt. Bij ons krijgt u gegarandeerd hypotheekoffertes voor een hypotheek met de laagste maandlasten!Niet alleen op basis van de laagst mogelijke hypotheekrente tarieven, ook door extra kortingen. Deze rentepercentages hebben een beperkte geldigheidsduur; derhalve kunnen aan deze rentepercentages geen rechten ontleend worden. Hypotheekrente duikt omlaag plus overzicht week 6 . We moeten niet klagen over de stijgende hypotheekrente, want als we iets verder kijken dan onze. Naar achteraf blijkt, hebben zo'n honderdduizend klanten van de Rabobank een 'Spaar'hypotheek afgenomen welke feitelijk niet voldoet aan de zo veilige kenmerken van een Spaarhypotheek. Wederom geen al te positief nieuws voor de starters op de woningmarkt.

De hypotheekrente aftrek staat al lang ter discussie. Prijzen banken voor aanhouden betaalrekening rijzen de pan uit. Het type woning levert nog wel de nodige verschillen op. En vind zo de goedkoopste hypotheek tussen alle hypotheken. Bereken online de maximale hypotheek, de maandlasten van de voordeligste hypotheek. Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie. Zwitserleven RenteVoordeel Hypotheek gunstig voor ondernemers. Uw gegevens worden ten allen tijde vertrouwelijk behandeld. Wenst u een huis en wilt u niet wakker liggen over uw maandlasten hypotheek? Of heeft u al een huis, maar ligt u wakker van uw huidige hypotheek? Bereken dan hier hoe laag uw hypotheek maandlasten kunnen zijn. Hypotheek voor nieuwbouwwoning bij WestlandUtrecht bijzonder aantrekkelijk.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.