Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De trial voor Faculty of 1000 Medicine is verlengd tot 16 april 2007
  Sport schoenen en Sport kleding de beste voetbalshirts voor jong en oud voor de laagste prijs k
  Wij zijn één van de grootste specialisten voor het hypotheek leningen

Hypotheekrente berekenen is tegenwoordig een kleine moeite.

Hypotheekrente Berekenen

Over het bedrag krijgt u doorgaans dezelfde rente vergoed als de te betalen hypotheekrente. Een kortere looptijd resulteert wel in hogere netto maandlasten. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag. De maandlasten worden weer opnieuw berekend zonder extra premiestortingen dus. Wij hebben aanstellingen bij alle grote geldverstrekkers in Nederland. Een spaarhypotheek is gekoppeld aan een levensverzekering.

Het rentepercentage dat u als vergoeding moet betalen. Voor jonge mensen of starters is het lastig om een huis te kopen. Door de beperking van de renteaftrek heeft de overheid een aantal maatregelen getroffen. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Iedereen met eigen woning en hypotheek wil lage maandlasten. Dit is fiscaal gunstig omdat dit niet ten koste gaat van uw belastingaftrek.

Met de spaarpremie en de extra premiestortingen wordt de spaarpot opgebouwd. Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Over notariskosten hebben we al volop geschreven, en de andere kosten zijn wel te overzien. In het programma kunt u voor de eerste 6 polisjaren extra premiestortingen ingeven. Dit is de totale periode waarover u de hypotheek wilt aflossen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Tenslotte krijgt u een overzicht van de maximale premiestortingen. Het omgekeerde is het geval indien u de looptijd langer dan 30 jaar neemt. Voor deze verzekering bent u maandelijks premie verschuldigd.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.