Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De kogel is door de kerk! U staat op het punt om een auto te kopen! Een nieuwe of een occasie h
  Kun je je geld langer missen dan is beleggen ook een aantrekkelijke optie
  Online een offerte aanvraag doen voor onze persoonlijke lening

Hypotheek links geeft actueel nieuws en links op het gebied van hypotheken.

Bouwfonds Hypotheek

Hypotheek links geeft actueel nieuws en links op het gebied van hypotheken. Bekijk de laagste rentes uit een vergelijking van meer dan 30 geldverstrekkers. Alle hypotheekrente tarieven van alle geldverstrekkers banken en verzekeraars in Nederland voor een hypotheek lening.

Zo blijft u op de hoogte van de actuele rente en maakt u ook nog eens kans op een iPod! Bij elk 100ste aanmelding geeft Bouwfonds Hypotheken het fraaie designboek Moderne Retro weg. Per onderwerp vindt u een lijst met veelgestelde vragen en de antwoorden hierop. Op dit moment is de geldigheidsduur van de offerte 4 maanden, deze kan nu éénmalig worden verlengd met 1 of 2 maanden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.