Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Er komen in de praktijk ook mengvormen voor van deze hypotheekvormen
  Vul hiernaast uw gegevens in en we bezorgen u de nodige informatie
  De verschillen tussen gemeentelijk sportbeleid zijn hierdoor groot

Hypotheek Land heeft zeer veel erkende hypotheekadviseurs in dienst.

Gmac Hypotheek

De laatste tijd heeft de een na de andere aanbieder de tarieven omlaag geschroefd voor de meeste hypotheekvormen. Consumentenbond geldgids raadt de online verzekerings module aan!!Nu de scherpste premies door online verzekeren. Kijk op maximale hypotheek berekening voor een goede indicatie van u leenvermogen. Verzeker uzelf van een scherpe premie Bereken hier geheel vrijblijvend uw premie.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.