Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Loop eens door de volgende informatie over de hypotheekrente
  Beleggers laten zich afschrikken door het perspectief van lagere effectieve rendementen op kort
  Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet

Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden.

Laagste Rente

Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden. Huur per maand, zonder huursubsidie, gas, water en licht. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden.

Soms vallen kosten van een bruiloft, vakantie of nieuwe meubels nu eenmaal duurder uit dan gepland! Met een Doorlopend Krediet hoeft u bovendien alleen maar rente te betalen over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt. Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Vergelijk de aanbieders van een persoonlijke lening of doorlopend krediet op basis van rente standen. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Genoemde rentetarieven worden met zorg bijgehouden, desondanks kunnen er altijd fouten ontstaan waardoor er geen rechten aan deze opgave kunnen worden ontleend. Onze deskundige erkend hypotheek adviseurs komen graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek de ideale hypotheek te bepalen. Het is immers belangrijk dat u voldoende financiŽle ruimte houdt om te genieten van de leuke dingen in het leven. Uw salaris per maand zonder vakantietoeslag, 13e maand en overige toeslagen.

Of u in aanmerking komt voor bovengenoemde tarieven is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Dat is ideaal als u te maken heeft met uitgaven waarvan u vooraf niet weet hoe hoog de kosten uitvallen. Naast online hypotheekadvies bieden wij ook persoonlijk hypotheekadvies. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Vergelijk hier eenvoudig de verschillende aanbieders, bekijk welke vorm of aanbieder het best bij uw wensen past en vraag direct informatie aan.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.