Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Uw project valt niet binnen het klassieke plaatje en u hebt het gevoel dat de financiering buit
  Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een
  Een andere vorm van een langlopende lening is de bedrijfslening

Hun was een licht opgegaan en ze dachten aan hun berooide spaarbankboekjes.

Spaarbankboekje

We zien ons dorp met zijn eigen cultuur, inwoners die elkaar kennen en het landelijk groen als een zaak die onaantastbaar is. Bescherming tegen pogingen tot autorisatie met artefacten, of het gebruik van illegaal verkregen kenmerken zoals een gebroken vinger of hand. Eemnes kan zo zelfstandig blijven en haar eigen karakter behouden. In het algemeen is de psychologische acceptatie bij het gebruik van biometrie op basis van gedragskenmerken minder dan die van op anatomie gebaseerde kenmerken. Ris in Collectie Hartkamp in Gemeentearchief Amsterdam.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.