Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ander woord voor hypotheeknemer of hypothecaire financier
  Het programma omvat de rentepercentages vanaf 1934
  De gemeentelijke kredietbank mag u wel rente in rekening brengen voor een saneringskrediet

Hoogste tijd voor een belasting op milieuhysterische uitspraken.

Hoogste Tijd

Tijd is een relatief begrip, ik bied aan 3 mooie klokken die uw huiskamer zullen verfraaien. Vliegen en mobiliteit is binnen onze economie een zwaar onderschatte economische factor. Wat ik nog het mooiste vind van alles, de reistijden binnen nederland, prijs en belastingen. Door dat langdradige gezeik van hun,moet de Nederlanders nu opeens voor de onmogelijke dingen belasting gaan betalen. En ondanks die privatisering onzin gaat het bijna altijd goed, alleen is het eigenlijk te duur. Laat de leiders van het land, ons koningshuis eens een goed voorbeeld geven en niet met het staatsvliegtuig van onze centen op vakantie gaan.

Dit is uw kans om in het bezit te komen van drie mooie klokken!!Succes. Dan jaag je ze uit het vliegtuig de autro of trein in. Met de opbrengst planten we dan bossen in de Flevopolder. Met de invoering van straalmotoren zijn toevoegingen als lood overbodig geworden geen cilinders, geen antiklopmiddel. Hiervan worden allerlei andere luxe zaken van betaald zoals 200 miljoen subsidie voor Essent om Palmolie te stoken i.

AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Kerosine-tax doet niets voor het millieu, zo ja leg ons dat eens uit. Nederland zou met buurlanden als Duitsland, BelgiŽ, Engeland en Frankrijk een kopgroep moeten vormen van landen die samen accijns heffen. Er staan namelijk ook nooit files en we hebben ook geen fijnstofprobleem. Die kerosine-tax zal er toch wel komen, want als het om tax gaat kent de overheid geen "plafond". Met de auto kost me dit 2 uur en ongeveer 20 liter benzine. Lees uw eigen stuk nog even en zie u doet het zelf evenzo. Wat komt er weer na kerosine belasting? Ze proberen elke keer weer geld binnen te halen met wat anders. Maar dat de nieuwe aansluiting voor het verkeer recht op een woonwijk is dat interseert ze geen donder.

Linksen zijn te arm voor vliegvakanties dus willen ze ons dat ook verbieden. En alleen maar om de bodemloze put te vullen van de regering. Ik denk dat ik ook maar ga bijdragen aan het millieu. Maar alleen maar Tax verhogen en dat soort onzinnige dingen hebben herhaal geen ene moer met het milieu te maken. Ik kan wel mijn volledige salaris aan de overheid weggeven zoveel scheelt het toch al niet meer maar het milieu wordt daar natuurlijk geen moer beter van. Sja, ik ga met de trein naar mijn werk, niks geen last van files. Het is alleen maar een middel om meer belastingen te heffen global. Nu er word een grote geul gebaggerd in het Noordzee kanaal. Dan wordt het klootesvolk verplicht om een automobiel te kopen die op waterstof rijd. Nederlanders zijn beroemd om hun vermogen internationaal goed werk te leveren, en moeten intercontinentaal mobiel blijven om dit voordeel te kunnen blijven benutten. De brommers die tegenwoordig meer op een soort scooters lijken maken veel herrie en stinken als de hel.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.