Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hier vindt u de beste en goedkoopste hypotheek aanbieders
  Op één belangrijk aspect rond de nieuwe verslaggeving Lumpsum blijken nog steeds misverstanden
  Wij zijn één van de grootste specialisten voor een goedkope lening

Hoogste spaarrente. Waar vind je die.Natuurlijk wil iedere bewuste spaarder goed sparen en dus z'n spaargeld tegen de hoogste spaarrente wegzetten.

Spaarrente

Natuurlijk wil iedere bewuste spaarder goed sparen en dus z'n spaargeld tegen de hoogste spaarrente wegzetten. Kies de spaarrekening die bij u past en open deze direct. Hoogste spaarrente? Waar vind je die?Natuurlijk wil iedere bewuste spaarder goed sparen en dus z'n spaargeld tegen de hoogste spaarrente wegzetten. Om de spaarders in deze wens te ondersteunen hebben de Nederlandse banken gezamelijk een garantieregeling in het leven geroepen. Het is dus belangrijk om de verschillende alternatieven goed naast elkaar te zetten. Lees meer over onze leningen, hypotheken en spaarproducten. Sinds enkele jaren is deze gewoonte voor veel spaarders veranderd. Altijd en overal inzicht in uw saldo en overschrijvingen via Mijn Postbank. Bekijk de actuele rentetarieven van al onze spaarrekeningen. Deze automatische incasso kan op ieder willekeurig moment gestopt worden.

In dit overzicht ziet u verschillende spaarrekeningen van Postbank. Soorten spaarrekeningenEr zijn vele soorten spaarrekeningen. Heeft u eenmalig een bedrag ontvangen, of heeft u maandelijks geld over om opzij te zetten? Lees meer over de mogelijkheden. Met een Tweede Hypotheek is het ook mogelijk om uw huis helemaal te verbouwen. De fiscus en uw spaargeldLeuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Helaas kan ook uw spaargeld zich niet onttrekken aan het leed dat belastingen heet. Wat is het en waarom zou je?De levensloopregeling is een regeling die werknemers in staat stelt geld opzij te zetten voor later. Als u spaart via een deelnemende spaarrekening*, heeft u nu al Rentepunten ontvangen. Met ons Doorlopend Krediet heeft u altijd voordelig geld achter de hand. Daarom bieden wij financiële producten met zeer gunstige voorwaarden. Veilig sparen met de Collectieve GarantieregelingDe meeste spaarders hechten veel aan zekerheid.

In tegenstelling tot de spaarloonregeling spaart men niet voor contante bedragen, maar voor vrije tijd. In maart ontvangt u een overzicht van uw Rentepunten bij uw Giroafschrift. Met een automatische incasso bouwt u met regelmaat vermogen op zonder dat u ernaar hoeft om te kijken.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.