Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Meer nog in bedrag koopt u evenveel maar u koopt veel meer units aan wanneer zij relatief goedk
  Naast de koopsom brengt de aanschaf van een (tweede) huis in Spanje nog een aantal extra kosten
  Door het storten van de verhoogde maandelijkse betalingen zal de duurtijd van de lening vermind

Hoeveel kunt u lenen. Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies.

Lage Rente Geld Lenen

Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage een dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen. Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Desgewenst kunt u aangeven dat u het geld via een telefonische overboeking wilt ontvangen. Daarom is het raadzaam om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Omdat wij via internet werken, hebben wij de laagste rente van Nederland. Antwoord 9 U kunt in het algemeen lenen tot uw 68-jarige leeftijd.

Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.