Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit zijn er gemiddeld ongeveer 20 per werkdag of ongeveer 5
  Dat gaat ten koste van de lening met jaarlijkse herzienbare rentevoet
  De gemiddelde variabele rente is weergegeven met een liggend streepje

Hoeveel kan ik lenen.Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris.

Hoeveel Kan Ik Lenen

Maandpremie of koopsom?Hoe wilt u de premie betalen? Bereken op basis van deze voorkeur hoeveel de premie bedraagt. Monuta heeft ruim 75 jaar ervaring in het verzorgen en verzekeren van uitvaarten. Bereken hier wat u maximaal kunt lenen en wat u dan aan maandlasten kwijt zult zijn. Er is altijd wel een Monuta uitvaartcentrum bij u in de buurt. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR.

Monuta gaat uit van het principe 'ieder z'n eigen wensen'. Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Alles is betaalbaar met het extra geld van PrimeLine. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. De aanvraag dient altijd te worden beoordeeld door DEFAM.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.