Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Joop Bresser (Delta Lloyd AM) adviseert een staatslening als 4 25 is bereikt
  Vele andere opschortende voorwaarden zijn mogelijk
  Direct geld lenen met goud auto motor of electronica als onderpand

Hoeveel kan ik besparen.Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten.

Huis Hypotheek

Hoeveel kan ik besparen?Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten. Tevens kan het effect van extra premiestortingen in de eerste zes jaar van de looptijd bekeken worden. Wilt u een offerte ontvangen waarin alle hypotheek verstrekkers van Nederland worden vergeleken? Dat kan nu. Hier vind je onafhankelijke informatie en goede voorlichting. CalculatorenBereken je benodigde en maximale hypotheek, je maandlasten en maandpremie. Vergelijk de diverse aanbieders en profiteer van de lage rente.

Een hypotheek welke aansluit op uw wensen, qua risico en maand-lasten. Vraag de vrijblijvende offerte aan en informeer uzelf optimaal. Hypotheek-calculatorMet dit programma kun je een overzicht berekenen van de maandelijkse lasten bruto en netto die verbonden zijn aan een door u opgegeven spaarhypotheek. Bezitten u en uw partner samen een eigen woning? Dan moet u beslissen wat daarmee gebeurt.

Uw persoonlijke offerteVergelijk alle banken en vraag de beste offerte meteen aan. Aanvraag ophalenGa verder met een eerder door u opgeslagen aanvraag.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.