Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald
  Vele andere opschortende voorwaarden zijn mogelijk
  Het gemiddelde tarief communiceren wij wekelijks via de Actuele Rente Service

Hoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt.

Huis Huren

Hoe meer u aanvinkt hoe kleiner de kans dat u een huis in Frankrijk vindt. De accommodatie is aan uw voorkeurslijst toegevoegd. Wonen? Amsterdam? Huren? Kamer of Woning in Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Groningen, Maastricht ook op verhuur web. Wanneer betaal je teveel huur? Alvast een korte inleiding; meer hierover volgt. Direct een woning bekijken en vastleggen? Bij interhome kan het. Onderhoud Wat is voor rekening van de huurder en wat voor de verhuurder, wat te doen tegen achterstallig onderhoud. Voor ongeveer 50 piek ben je lid van de Nederlandse Woonbond en kun je met vragen hun Huurderslijn bellen. In de vakantieperiode even weg? Of u nu een actieve vakantie wenst of een strandvakantie aan zee, de mooiste locaties en accomodaties vindt u via Interhome.

Checklist voor vertrek Stel uw eigen checklist voor vertrek samen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.