Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ze trok zich een jaar terug en wilde een normaal huiselijk leven leiden
  Goedkoop lenen om het uit te zetten tegen een hoger rendement
  Voorheen had een ieder recht op een basis lijfrenteaftrek

Hoe lager het netto belastbaar inkomen, hoe voordeliger de rentevoet.

Lenen Zonder Inkomen

Dit zijn kosten die verband houden met de registratie van uw aankoopakte. Bovendien mogen de geschatte waarde en eventueel de bouwomvang bepaalde grenzen niet overschrijden. Sokrema adviseert u hoe u maximaal belastingsvoordeel uit uw lening kunt halen. Welkom in Thailand, land van de glimlach en geesthuisjes. Kapitaal dat u al terugbetaald heeft, kunt u opnieuw opnemen. Optimeo is bedoeld voor bestaande ondernemingen, zowel eenmanszaken als rechtspersonen voor zover zij beantwoorden aan het KMO-criterium.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.