Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Financiele rekenmodules voor hypotheek en pensioen
  Uw woning en uw gezin optimaal beschermen is niet altijd eenvoudig
  Het is dan ook verstandig om de rente zo lang als mogelijk liefst 30 jaar vast te zetten

Hoe hoger het daadwerkelijk geleende bedrag, hoe lager de rente kan zijn.

Lenen Rente

Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Op basis van hypothecaire zekerheid kan een rente aanzienlijk lager zijn. Aan de berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.

Verschillen zijn ook te vinden in een vaste, variabele of actie-rentes. Aan de berekening kunnen geen rechten worden ontleend. Hoeveel kunt u lenen? Doe de leentest en ontvang direct een betrouwbaar advies. Met een lening via Postkrediet hoeft u niet bang te zijn dat uw maandlasten flink stijgen. Huurders kunnen wij andere, zeer voordelige rentes aanbieden.

Hoe hoger het daadwerkelijk geleende bedrag, hoe lager de rente kan zijn. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Bij de berekening is uitgegaan van het allerlaagste tarief dat wij exclusief aan eigen huisbezitters kunnen bieden. Het kan bij The Royal Bank of Scotland! Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten. Indien u een lening wenst, kunt u op een gemakkelijke manier online aanbieders vergelijken met elkaar. Een zeer aantrekkelijke financiering regelt u bij Postkrediet. Ook als u al een lening heeft is het verstandig om een offerte aan te vragen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen.

Het is verplicht tenminste één telefoonnummer in te vullen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.