Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Samenwonen trouwen een huis kopen kinderen krijgen overlijden
  Hij besluit om de werken gedeeltelijk te betalen via een krediet
  Steeds vaker blijkt dat jongeren meer geld uit geven dan dat ze hebben

Hij sluit opnieuw een hypothecair krediet af van 25.

Krediet Hypotheek

De sterkte van H Finance is het feit dat we onafhankelijke makelaars zijn en onafhankelijk werken van banken. De service die wij u bieden is totaal kosteloos en elke aanvraag wordt in alle discretie behandeld. De verhouding tussen intresten en kapitaal verandert in elke mensualiteit. De akte moet ondertekend worden door de borg om geldig te zijn. Bij foute of onvolledige invoer wordt u bericht met de juiste instructies. Zeker mogen wij ook niet vergeten op het prijskaartje van de Schuld Saldo Verzekering te wijzen, want ook daar kan het verschil groot zijn.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.