Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Met Actief Budget start u een nieuw financieel leven
  Cho Oyu is technisch gezien een relatief makkelijke berg
  Beleggers laten zich afschrikken door het perspectief van lagere effectieve rendementen op kort

Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75.

Goedkoop Lening

Zo vindt u snel de lening die het beste bij u past. Bekijk uw leencontract altijd goed, schakel desnoods hulp in en vraag een leen-advies. MisterMoney zet de meest voorkomende soorten leningen voor je op een rijtje. Voordelig of voordeliger lenen? Kijk hier en zie direct de rentestanden. Veel mensen doen het, maar niet iedereen weet wat de mogelijkheden zijn. De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consument. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u uitgebreid kunt vergelijken. Voordelig lenen is een combinatie van rente, vorm en vrijheid van aflossing en verzekeringen. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord.

In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Advies over lenen online, ontdek wat u maximaal kunt lenen. Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. Vraag voordat u gaat lenen altijd een offerte aan, dit kan tegenwoordig erg makkelijk via internet. Vindt u elders tóch een lagere rente? Dan betalen wij u het verschil terug.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.