Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ook dan geldt dat na het verstrijken van de wettelijke of afgesproken termijn de afgesproken re
  De reden. Een historisch lage rente en een gullere fiscaliteit
  Zwitserleven RenteVoordeel Hypotheek gunstig voor ondernemers

Hierin moeten we als overheid onze jongeren aanmoedigen.

Jongeren Lening

Renteloze lening gaat van 2250 euro naar 4500 euro. Algemene Directie Regulering en Organisatie van de Markten; Dienst Krediet en Schuldenlast. Hierin moeten we als overheid onze jongeren aanmoedigen. Alle groepen in onze samenleving moeten dezelfde kansen krijgen. Voor al uw plannen of grotere aankopen die u meteen wil realiseren. Vul de on line aanvraag inZe wordt meteen behandeld. Een museum uit Los Angeles wil de hele collectie kopen. Dus moet de werkgever 350 euro per maand minder nettoloon betalen.

Informatie over de tegemoetkomingen en over het indienen van een dossier kan telefonisch bekomen worden op het nummer 02 204 14 02 van maandag tot vrijdag, tijdens de voormiddag. Lintsesteenweg is afgesloten, wat nog een paar uur zal duren. Je krijgt dit alleen als je een begeleiding volgt bij het Participatiefonds. Viagra, heeft een klacht ingediend tegen de vervalsers. Tabnum2 = 2, Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 3. Verbouw uw huis tegen een rente die even aantrekkelijk is als uw nieuw interieur. Op het groene nummer 0800-11901 worden de eerste inlichtingen over de tegemoetkomingen verstrekt. Vanuit een engagement werken, en dat bovendien in de natuur, is voor hem essentieel. Overbodige ingewikkelde formaliteiten laten we achterwege. Ook interessante info beschikbaar voor zelfstandigen. Ze worden van thuis uit geblokkeerd om verder te studeren.

Mary werd toen zowel door Bourgeois als de Raad van Bestuur teruggefloten. Dirk De Vilder is stafmedewerker en trainer bij Outward Bound BelgiŽ. Jongens worden meer gepusht om goede resultaten te halen. Tabnum2 = , Leftnum2 = , Leftsubnum2 = , filename = 2. Zodra de overeenkomst is ondertekend, kan u over het geld beschikken. Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. Years also evenly divisible by 100 are not leap years, except for. Het bedrag is gelijk aan dat van een wachtuitkering.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.