Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Niet alle rentes zijn hetzelfde
  Hier vindt u alle beurskoersen van de Beurs van Berlage in Amsterdam
  Koersdata is 15 20 minuten vertraagd volgens de regels van de beurs

Hierbij wordt uitgegaan van een zeer beperkte voorkennis van economie.

Master Economie

Hierbij wordt uitgegaan van een zeer beperkte voorkennis van economie. De doelstelling is het leren economisch benaderen van milieuproblemen. Deze opleiding kan niet gevolgd worden via een examencontract met het oog op het behalen van een diploma. Je verwerft daarbij een stevige basis inzake economische theorie, boekhouden, wiskunde, statistiek, informatica en maatschappelijke context. Frans te combineren met Engels, Duits of Nederlands. Brussel gegeven, naast de twee bachelors van Ehsal. De eerste twee jaren zijn voor beide richtingen gemeenschappelijk. Recht is er om het samenleven van mensen te organiseren.

Brochure met informatie over de studieopbouw, hoe je eraan begint, het studieprogramma, jouw kansen op de arbeidsmarkt,. Juristen moeten dan ook inzicht hebben in mens en samenleving en moeten hun juridische kennis kunnen inzetten voor een meer rechtvaardige en rechtszekere wereld. Dit zijn stuk voor stuk brandend actuele vraagstukken. De universitaire Rechtenopleiding houdt daarom een basisvorming in over een breed gamma van menswetenschappen en brengt daarnaast een grondige kennis bij van het recht, zowel op nationaal, Europees als op internationaal vlak.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.