Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De tweede ingeschreven schuldeiser krijgt slechts 600
  Uw maandlasten blijven gelijk of de rente stijgt of daalt
  Postbank hypotheekrente overzicht de actuele hypotheekrente tarieven van vandaag

Hierbij kan de persoonlijke lening een uitkomst zijn.

Particuliere Lening

Krediet Direct is de online supermarkt voor krediet en lening. Geld lenen met een lage rente en uitstekende service. Leningen bij Independer, hier kunt u onafhankelijk leningen van verschillende aanbieders vergelijken op basis van rentetarieven. Uw aanvraag wordt, nadat u uw gegevens heeft ingevuld, direct in behandeling genomen. De snelste manier naar de goedkoopste lening! De meeste mensen betalen te veel aflossing bij hun lopende lening. Uitstekende verzekeringen en bankproducten voor weinig geld, zoals de autoverzekering en zorgverzekering. Zo vindt u snel de lening of het krediet met de aantrekkelijkste rentetarieven op basis van uw persoonlijke situatie. Hierbij kan de persoonlijke lening een uitkomst zijn.

Voor een lening zonder zorgen gaat u naar bcldirect. Indien u uw handelswaren of diensten in een andere rubriek wilt plaatsen, selecteer dan de gewenste rubriek. Welkom bij het Leenadres van Nederland, Voor het afsluiten en oversluiten van een hypotheek of lening bent u hier op het juiste adres. Zorgverzekering met goede voorwaarden? Vergelijk en kies de beste en goedkoopste. Bij ons is de financiering vorm afhankelijk van uw besteding. Soms komt het voor dat alles tegelijk stuk gaat in huis en dat u eenmalig wat extra geld nodig heeft. Boek nu uw droom zeilvakantie! Zakynthos Griekenland.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.