Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Joop Bresser (Delta Lloyd AM) adviseert een staatslening als 4 25 is bereikt
  Bij een aflossingsvrije hypotheek is de rente gedurende de gehele looptijd gelijk
  De lening wordt gewaarborgd door een hypotheek op het onroerend goed

Hier vindt u de beste en goedkoopste hypotheek aanbieders.

Lenen Be

Hier vindt u de beste en goedkoopste hypotheek aanbieders. Profiteer daarvan! Kijk naar de actietarieven van Leengoedkoper. Zo vindt u snel de lening die het beste bij u past. Een wasmachine of een koelkast heb je toch al voor een paar honderd Euro als je tenminste niet een topkwaliteit wilt.

De tussenpersoon biedt meestal wel keuze, maar ontvangt een flinke commissie die uiteindelijk door u wordt betaald. In een inmiddels grijs verleden heb ik wel eens geld geleend voor een auto; maar dat was eens maar nooit weer. Als je straks klaar bent met het afbetalen heb je het 3 dubbel betaald. De richtlijn voor de maximale hypotheek is 4,5 keer het bruta jaarsalaris. Vraag vrijblijvend offerte aan voor een nieuwe lening, of kijk hoeveel u op uw bestaande leningen kunt besparen. Heeft u een eigen woning met overwaarde en een negatieve BKR-notering? Gebruik de overwaarde om uw notering te saneren. Lenen voor je huis en voor zaken als bv een wasmachine of koelkast die opeens kapot gaat vind ik normaal. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht.

Ook volgens de Consumentenbond is lenen via internet goedkoper. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen, zodat u uitgebreid kunt vergelijken. Wel een contractje laten tekenen dat je niet naar het buitenland kunt vluchten, vadertje staat wilt zijn belastingcenten zien voor de bewezen dienst. Uw bank zal u zeer waarschijnlijk vriendelijk, en met een kopje koffie ontvangen, maar toont u enkel het eigen leningaanbod. Veel starters lenen wel tot 6 keer hun bruto jaarsalaris. Want ik had al een idee dat het nooit in orde kon zijn, maar volgens de verkoper bleef de prijs hetzelfde etc.

Dus of niet goed gelezen, of niet begrepen, of het stond er echt niet. Als de overheid nou eens zelf het geld drukt dan kun je dit soort leningen prima verstrekken zonder rente. Ik kan dus ook eigenlijk niemand anders dan mezelf de schuld geven van dit hele gebeuren. Met het Winterkrediet zit u er altijd warmpjes bij. Dit bedrijf wordt aanbevolen door de Consumentenbond Geldgids. Ja, moesten wel een kopie van paspoort bijleveren en overzicht van inkomen ofzo, maar ik wist niet dat dat voor die rekening was. Ik heb de handel betaald en ben weggegaan bij de KPN, bellen kan sowieso goedkoper en ik was hun nu ook helemaal zat. En dan nog weten dat de echte beerputten nooit opengaan haha. Lage rente én lage maandlasten bij Frisia Financieringen. Martijn77 in Abnormale seksuele gedachten; spoor ik wel? Irréversible in je porno collectie, het moet niet gekker worden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.