Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Hier staan de spelers die de hoogste totale waarde hebben.

Waarde Aandelen

Bill Gates heeft de aantijgingen niet op zich laten zitten. Als je voor Elke prijs gebruikt, dan geeft het systeem een waarschuwing. Ronde 0, de ondernemer maakt een plan en toetst dat in de markt. Bovenstaande rondes kunnen allemaal in 1 jaar plaatsvinden. Je kunt natuurlijk ook je verkooporder veranderen of intrekken. Gewoon hetzelfde logo alleen er zat geen kleur meer in de kleuren printer. De naam van het aandeel dat je wilt verkopen in dit geval, de VS. Vertrouwen is het allerbelangrijkste voor het verwezenlijken van ambities.

Dit betekent dat het spel nog bezig is met het uitvoeren van de opdracht. Wheres the color?! Wel even veel pixels te tellen xD. De winstpotentie wordt vaak weergegeven in een discounted cashflow. Nintendo heeft dan ook het voornemen om voor volgend jaar de productie van haar apparatuur nog verder op te schroeven.

Soms lukt het om slechts een gedeelte van je verkoopopdracht te sluiten. Hier ziet je alle transacties voor elk individueel land. Alleen als je over nintendo praat zet dan niet het oude logo erbij ;.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.