Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Stijging hypotheekrente in Nederland zet verder door
  Wij verstrekken geldleningen op basis van onderpand bijv
  Infodienst voor Pensioenen vragen zijn pensioen te berekenen

Het ziekenhuis moet deze tarieven gebruiken en in rekening brengen.

Financiering Ziekenhuis

Het ziekenhuis moet deze tarieven gebruiken en in rekening brengen. Moet u een behandeling ondergaan die onder deze groep valt, dan verandert er niets voor u. Indien ons ziekenhuis met uw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten en het is bij ons bekend dat u bij deze zorgverzekeraar verzekerd bent, dan gaat de factuur nota rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Zon 90 procent van de DBCs heeft dus een vaste prijs. Het is van belang kennis te nemen van de algemene voorwaarden van de Ziekenhuisgroep Twente. Zoals gezegd hanteert ieder ziekenhuis voor het grootste deel van de DBCs vaste prijzen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.