Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ik werk ook fulltime en volg daarnaast ook een avondstudie HBO
  Ook mensen met een vervangingsinkomen komen in aanmerking
  Vroeger was de schandpaal het middelpunt van de gemeenschap

Het water is bijna altijd brak zodat het niet echt drinkbaar is.

Hoogste Berg Ter Wereld

Wat er verder met die mensen is gebeurd staat er niet. Volgens algemeen aanvaarde veronderstelling bestaat de planeet aarde ongeveer vier en een half miljard jaren. Afrika bestaan voor het grootste deel uit savannen. De reusachtige Nijlkrokodil ligt in de Nijl op de loer. Plato vertelt over de vruchten die op het eiland Atlantis voorkomen. Dit zorgt ervoor dat een verkoelend windje door de korf waait. Hagelstenen van 50 mm stortten naar beneden en verbrijzelden dakpannen. Het TravelTrex 14 dagen weerbericht!Er is momenteel geen weerbericht beschikbaar voor deze bestemming. Het luchtmengsel dat zich vormt, wordt een occlusiefront genoemd.

De Oostenrijker Siegfried Grabner toonde zich in Landgraaf de beste slalommer. Amerikaanse Explorer VII, die in oktober 1959 gelanceerd was. Plato heeft geweten dat hij voorzichtig moest zijn met zijn verhaal. Met de gecultiveerde vrucht bedoelde Plato vermoedelijk de wijndruif, met de droge vrucht waarschijnlijk het graan. Plato beschrijft in de Critias de werken die op het eiland werden uitgevoerd. De 42-jarige aannemer Michel Kleinjans komt vandaag als enige Belg maar ambitieus aan de start in de Route du Rhum. Een verbluffend duidelijk geval van opzettelijk misverstand mogen de lezers niet mislopen. Plato's bekendste leerling is Aristoteles, een eerzuchtig jongmens.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.