Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De nieuwe vertegenwoordigers voor volgend academiejaar zijn verkozen
  Gezinnen met kinderen tot 16 jaar en met een jaarinkomen tot ongeveer 80
  Voor advies over veel geld lenen bent u hier aan het juiste adres!

Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent.

Lenen Rente

Het rentepercentage is lager naarmate u een hoger bedrag leent. Zo weet u precies wanneer, hoelang en hoeveel u gaat terugbetalen. In de berekening is uitgegaan van een een leenbedrag van 10000 euro en het minimale rentepercentage.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het rentepercentage hoger uitvallen. Alles over geld en financiŽle zaken vind je op Geld. Soms vallen kosten van een bruiloft, vakantie of nieuwe meubels nu eenmaal duurder uit dan gepland! Met een Doorlopend Krediet hoeft u bovendien alleen maar rente te betalen over het bedrag dat u daadwerkelijk opneemt. Uw lening wordt volledig afgelost binnen de door u gekozen termijn. Let op de verschillen in hoogte van rente bij actierente, vaste rente en variabele rente. De Persoonlijke Lening van Postbank heeft een looptijd van minimaal 6 maanden.

Rente van een hypothecaire lening is aanzienlijk lager dan een bij andere leningsvormen. Als u een Persoonlijke Lening heeft afgesloten, wordt het gehele bedrag van uw lening op uw girorekening bijgeschreven. Neem deze tips ter harte, zodat u terecht komt bij een lening met de laagste rente. Achterstallige termijnen blijven gewoon verschuldigd. Vergelijk de aanbieders van een persoonlijke lening of doorlopend krediet op basis van rente standen.

Bij een Persoonlijke Lening weet u vooraf hoeveel u leent en hoelang en hoeveel u moet betalen. Vergelijk hier eenvoudig de verschillende aanbieders, bekijk welke vorm of aanbieder het best bij uw wensen past en vraag direct informatie aan. Met een Doorlopend Krediet heeft u altijd extra geld achter de hand. Aan deze berekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Is het voor u wellicht interessant om uw huidige leningen te laten oversluiten naar de Postbank? Doe de leentest en u weet het meteen. Dat is ideaal als u te maken heeft met uitgaven waarvan u vooraf niet weet hoe hoog de kosten uitvallen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.