Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een hypothecaire lening waarbij periodiek meestal maandelijks door de hypotheekgever (de klant)
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken
  Wij bieden scherpe rentevoeten voor een hypotheek lening

Het openen van een nieuwe spaarrekening is vaak heel gemakkelijk.

Hoogste Spaar Rente

De voorwaarden zijn dan net iets anders en de rente is vaak interessanter dan van de bestaande producten. Internetbankieren zonder kosten en zonder beperkende voorwaarden. Wanneer u geld op een spaarrekening zet verwacht u niet dat er met uw geld vervolgens wapens geproduceerd worden of mensenrechten geschonden worden.

Check vandaag nog of u ook meer rente kunt verdienen. Met de nieuwe rekeningen is door de banken beter tegenspel te bieden aan de concurrentie. Vooral de grotere banken introduceren met enige regelmaat nieuwe spaarrekeningen. Open een rekening en ontvang een leuk Nijntje kado!. Het openen van een nieuwe spaarrekening is vaak heel gemakkelijk. Toch loopt u niet zomaar het risico om uw geld kwijt te raken als er onverhoopt iets gebeurt met zo'n bank.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.