Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Stijging hypotheekrente in Nederland zet verder door
  Aconcagua is de hoogste berg op het Westelijk halfrond
  Wellness World hebben we ons Wellness Punten Spaarplan

Het ontstaat door geldvernietiging of door oppotting.

Ontstaan Van Geld

Maak tot slot een lijstje van de bronnen die je gebruikt hebt. Die zullen worden gedood omdat ze geen waarde voor de maatschappij hebben. De geldstroom is de totale geldhoeveelheid vermenigvuldigd met de omloopsnelheid. Schrijf een korte inleiding bij je werkstuk en verzin een leuke titel. Maak vervolgens van je antwoorden een goed verhaal. Precies zoals je zegt Een Utopia is ook voor iedereen weer anders. Maar ik heb het niet kunnen uitzitten tot het einde van de uitzending. Dankzij een korte quiz weet ik nu dat ik professioneel kan gaan webloggen! Met een score van 58 kom ik vast een heel eind.

Ik heb trouwens een paar stukjes tekst van andere mensen hiertussen staan. Berucht is de hyperflatie in Duitland omstreeks het jaar 1923. De meningen weergegeven in deze blogs zijn de meningen van de individuele auteurs. Door deze prijsinflatie zullen werknemers loonsverhoging eisen. Veel van een product meesjouwen kost veel energie door het gewicht. Heb je antwoorden op je vragen gevonden? Schrijf die dan op een kladblaadje en vergeet niet de bronnen erbij te schrijven waar je de antwoorden hebt gevonden. Dus hierbij heeft geld vele malen bewezen beter als ruilmiddel te functioneren. Er zal altijd een minderheid zijn dat afdwaalt van het opgelegde systeem. Weer even controleren, om daarmee te zien of je wel goed werkt voor wat jij allemaal bezit en verdient. De inspecteur komt even op een willekeurig moment in jouw huis binnengewandeld. Deze combinatie van werkloosheid en inflatie wordt stagflatie genoemd.

Waar heb je de informatie vandaan gehaald?Voeg dit als laatste toe aan je werkstuk. Dit zou ook niet nodig hoeven zijn in een wereld waar alle mensen hetzelfde doel nastreven. Dansende olifanten is een nieuwe vergelijking, maar het sluit aan op het imago van grote bedrijven om log te worden als een olifant. Iedereen moet meedoen anders heb je uiteindelijk toch problemen met oppermachten en oorlog. Het ontstaat door geldvernietiging of door oppotting.

Momenteel stort een heel e-commerce systeem in zonder de inzet van diverse interne krachten. Zoals het voor de meeste onmogelijk lijkt is het natuurlijk heel goed mogelijk. Bovendien zal hij zijn ruime kennis van gespecialiseerde grafische tools aanwenden om zichtbaar te maken wat de concepten zijn en hoe die er in uw geval uit kunnen zien. Maar zoals uit de beschouwing tot nu toe is gebleken, zijn we terughoudend met het begrip RUILMIDDEL. De trade-offs zijn een normaal onderdeel van elke klus.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.