Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Het nieuws heeft de Poolse televisiekijker niet geschokt.

Politiek Nieuws

Op Headliner vindt u het laatste nieuws van meer dan 750 online nieuwsbronnen gerangschikt in ruim 35 categorieen en zeer veel specifieke subsectie's. Daarbij lieten sommige luisteraars weten dat Winnie the Pooh alleen maar mannelijke vriendjes heeft. Het nieuws heeft de Poolse televisiekijker niet geschokt. Minister Maria van der Hoeven CDA, Economische Zaken wil de mededingingswet aanpassen om oneerlijke concurrentie . Het overzicht van alle categorieen vindt u aan de linkerkant. Het overzicht van alle specifieke subsectie's vindt u hier. Een Pools radiostation vroeg zijn luisteraars om hun mening over verdachte televisieseries voor kinderen. De handel in poeder gewoon doorgaat na het oppakken van Willem H. Sowinska wil dat psychologen naar de serie kijken en antwoord geven op de vraag of de serie wel thuis hoort op de televisie.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.