Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Turkse deel op 173 punten niet voldoet aan deze IFC richtlijnen
  De levensloopwijzer berekent dan wat u straks aan verlof kunt betalen
  De lening is van de zijde van de geldnemer aflosbaar met inachtneming van het gestelde in artik

Het mooiste huis blijft onaf als de buitenomgeving niet in orde is.

Huis

Het mooiste huis blijft onaf als de buitenomgeving niet in orde is. Aanbod van meer dan 9000 vakantiewoningen in Denemarken. Het Huis van de Sport biedt je een breede waaier van mogelijkheden aan. Wij worden automatisch op de hoogte gebracht van deze fout. Het Huis van de Sport is een uniek trefpunt voor de Vlaamse en provinciale sportsector. Van mei tot november kunnen 50-plussers deelnemen aan verschillende seniorensportdagen in de eigen regio en als afsluiting aan de provinciale seniorensportdag in Turnhout. De binnentuin van Het Groene Huis bleek hiervoor een geschikte plaats. In deze ruimte kan u kennismaken met de Zuid-Nederlandse dialecten.

Een kostenpost die je zeker niet mag onderschatten. Vind immobiliŽn om te kopen of te huren in Hasselt. De provincie Antwerpen wil vernieuwende sportprojecten een duwtje in de rug geven.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.