Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De lening ten laatste terugbetalen als je 75 jaar wordt
  Bedrijfstakpensioenfonds voor apothekers en medewerkers in een apotheek
  De looptijd van uw lening hangt af van de hoogte van het krediet

Het maximum bedrag van uw lening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Lening Aftrekbaar

Deze houding leidt ertoe dat in sommige gevallen personen eenvoudigweg geen onroerend goed kunnen aanschaffen omdat zij geen hypotheeklening onder normale voorwaarden kunnen sluiten. De plaatsvervangers worden op dezelfde wijze gekozen als de vaste leden. Het maximum bedrag van uw lening is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Ieder jaar vinden in ons land talloze wielerwedstrijden plaats.

De lening met restwaarde heeft een maximum looptijd van 60 maanden en een minimumbedrag van 12. Ook de opheffing is een extra kost van de overname. Noreilde wil een regeling uitwerken om mecenaat voor vijftig procent aftrekbaar te maken. Vandaag hebben Gentenaars en Gentse bedrijven al bijna 25. De lening op afbetaling is een kredietcontract waarbij u een bepaalde som geld leent van de bank en u zich ertoe verbindt deze som terug te betalen met periodieke stortingen. Onlangs stuurden twee jongens via de sms-tiplijn 4040 een valse bommelding de wereld in. Immers, meerwaarden op aandelen zijn niet belastbaar.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.