Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Hoe langer de rentevaste periode hoe hoger het rentepercentage
  Reclames voor leningen zouden verboden moeten worden
  Dit bedrag wilt u op een spaarrekening zetten en van de rente maandelijks leven

Het leven is er om van te genieten en bij KredietService lenen helpt U daarbij.

Makkelijk Lenen

Een kredietkaart met snel en voordelig krediet. Goedkoopste en voordeligste persoonlijke lening on line afsluiten. Het financile portaal voor al uw persoonlijke financin met nieuws, tips en diverse modules. Dagelijkse verrichtingen, beleggingen, kredieten, geldreserves, verzekeringen, . Maar zeg zelf, de kans daartoe is relatief klein en de fondsenbeheerder moet al erg knoeien om dat rendement niet te halen.

Bovendien geniet u, voor een zeer beperkte premie, ook van een verzekering. Om bijvoorbeeld de dekking van een verzekering aan te passen. Samengevat heb je op deze manier de vertrouwde woonlening, de aanlokkelijke lange termijn rendementen, de maximale fiscale voordelen en een permanente dubbele reserve.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.