Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bent u van plan om uw huis te gaan verbouwen. Een moderne keuken een grote serre of misschien w
  Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een
  Alleen bij de aflossingsvrije hypotheek betaalt u alleen maar hypotheekrente

Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij.

Doorlopend Krediet

Na een volledig op u toegespitst advies, doen wij ons uiterste best om een passend krediet voor u te vinden. Computergestuurde beleggingstips om te beleggen met een futurecontract. Er wordt een kredietlimiet afgesproken op basis van uw inkomen en andere financiŽle verplichtingen. Goedkoopste persoonlijke leningen? Voordelig kredie.

Kredieten op maat, goede adviezen en vooral lage maandlasten. Dit brengt met zich mee dat er ook telkens na een aflossing, of als de limiet nog niet bereikt is, opnieuw geld kan worden opgenomen. Want niet alleen op kredieten gebied behoort H Finance tot de top, hetzelfde geldt ook voor het verstrekken van onze service. Ook als u H Finance nog niet hebt leren kennen, zult u er meteen overtuigd zijn van onze persoonlijke service op maat en lage maandelijkse afbetalingen, zowel voor de lening als voor de verzekeringen. Het leven is er om van te genieten en KredietService helpt U daarbij. Minstens net zoveel aandacht wordt besteed aan betrouwbaarheid en zekerheid. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. Eurofuture beleggingstips voor futures op de AEX, Dow Jones Eurostoxx 50. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil. Van plan om naar Duitsland te verhuizen? Al verhuisd? Hier vindt u alle informatie over het wonen in Duitsland.

Het is een financieringsvorm die wordt verkozen als er voor langere tijd extra bestedingsruimte nodig is. Omdat de duur niet van te voren vast staat, kunt u zelf bepalen hoe lang de aflossing duurt. Zeker mogen wij ook niet vergeten op het prijskaartje van de Schuld Saldo Verzekering te wijzen, want ook daar kan het verschil groot zijn. De sterkte van ons bedrijf is het feit dat we onafhankelijke makelaars zijn en onafhankelijk werken van banken. Financiele rekenmodules voor hypotheek en pensioen. Leningen voor elk doel voor aankoop van woning, auto, meubelen, pc, alsook verbouwing, belastingen, vakantie, trouwfeest met maandelijkse betalingen o. Hierdoor kunnen wij u een financiering aanbieden met de laagste maandbedragen en de meest aantrekkelijke rentes. Een onderwerp als financiŽn is persoonlijk en vertrouwelijk. Vandaar dat onze medewerkers uiterst zorgvuldig omgaan met het vertrouwen dat u in ons stelt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.