Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Het lening vergelijken van een lening was nog nooit zo makkelijk.

Vergelijk Doorlopend Krediet

Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Lenen actueel Lagere rente en boete bij persoonlijke leningEen lagere rente, gemakkelijker afzien van een lening en lagere boetes bij een vervroegde aflossing van persoonlijke leningen. Het lening vergelijken van een lening was nog nooit zo makkelijk. In dat geval is een persoonlijke lening een geschiktere financieringsvorm.

Niet iedereen kan voor een lening bij een gewone kredietverstrekker terecht. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Vergelijk hier eenvoudig de verschillende aanbieders, bekijk welke vorm of aanbieder het best bij uw wensen past en vraag direct informatie aan. Verder enkele handige MisterMoney top tips over deze vorm van lenen. Betrouwbaar krediet voor eigen huis? Doe hier alle kredietbank rentes.

Dat zijn de voordelen van de nieuwe Europese richtlijn voor leningen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.