Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  In het totaal komt dit dan effectief op een opbrengst van 60 euro na 6 maanden
  Sluit hier direct uw spaarrekening tegen de hoogste rente
  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen

Het kan voorkomen, dat u met spoed extra geld nodig heeft.

Geld Lenen

Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Heeft u al een lening? Bespaar dan door nu over te sluiten. Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af. Deze lening is geschikt als u een product met een beperkte levensduur aanschaft zoals bijvoorbeeld een auto. Of u nu geld wilt hebben voor een lasik, prk, zyoptix behandeling of voor een tv, nieuwe keuken of toch nog even een leuke vakantie.

Een doorlopend krediet is juist voor mensen zich geen raad weten met hoeveel ze moeten lenen. Hoeveel kan ik besparen?Bereken de mogelijke besparing op uw huidige leningen. Staat er een verbouwing op het programma, bent u toe aan een nieuwe auto of wilt u gewoon geld achter de hand hebben voor onverwachte dingen? Ook hiervoor kunt u bij PrimeLine terecht. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr.

Het kan voorkomen, dat u met spoed extra geld nodig heeft. Een verbouwing voor uw woning kunt u vaak fiscaal voordelig financieren. Met lening krediet kunt u bijna geen risico met zich meebrengen als u kiest voor een goede geldverstrekkers. In het laatste geval wordt er gespaard of belegd via een verzekering of een losse rekening.

Geniet meteen van een nieuwe inrichting en betaal in termijnen. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Binnen een vastgestelde looptijd met een vaste rente wordt er maandelijks afgelost en rente betaald.

Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Het is van belang dat u vooraf weet hoeveel u nodig heeft en hoeveel u maandelijks na de uitgave kunt aflossen. De keuze van een hypotheek is net zo persoonlijk als de keuze van uw huis. De aflossing van een lening kan op verschillende manieren. Een lening zonder bkr heeft wellicht uw voorkeur, zeker als u reeds eerder een lening heeft afgesloten. Mocht u uw bestaande lening willen omzetten naar een andere leenvorm, dan kunt u een aanvraag voor een lening van de gewenste leenvorm doen. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Ook is het verstandig te weten of in het rentepercentage een dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden. Als u over een langere periode meerdere uitgaven doet waar u krediet voor nodig zult hebben, dan is een doorlopend krediet een goede keuze. Uw nieuwe of gebruikte auto financiert u eenvoudig met een lening van de Kredietdesk.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.