Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Want inmiddel sparen miljoenen Nederlanders elektronisch tijdens het winkelen
  Maar na verloop van tijd gaan de maandlasten toch omhoog
  Een paradijs Gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants voor lekkerbekken

Het kan voorkomen dat je ergens geld voor nodig bent.

Geld Lenen Bkr

Advies over lenen online, ontdek wat u maximaal kunt lenen. Een lening afsluiten is vandaag de dag een veel voorkomend iets. Het is dan ook een ideale manier om ineens over een bepaald geldbedrag te kunnen beschikken. In Nederland zijn miljoenen mensen met creditcards welke worden uitgegeven door bv. Vraag voordat u gaat lenen altijd een offerte aan, dit kan tegenwoordig erg makkelijk via internet. Het Bureau Krediet Registratie, iedereen heeft er wel ooit van gehoord. Voordelig of voordeliger lenen? Kijk hier en zie direct de rentestanden. Er zijn diverse aanbieders op de markt die mensen met een BKR-codering een lening of hypotheek willen verstrekken. Zo kan je auto aan vervanging toe zijn of misschien ben je toe aan een nieuwe keuken. Dit bureau geeft informatie over leningen en aflossingen van personen die hier gebruik van maken. Zo kun je geld nodig zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe auto.

Hiermee worden veel regels voor geldleningen tussen de 200 euro en 75. De reden om te besluiten een lening af te sluiten kan allerlei oorzaken hebben, maar vaak ligt er een bepaalde noodzaak aan ten grondslag. Goedkoop lenen willen we allemaal, maar goedkoper lenen is niet alleen op basis van de rente. Veel mensen hebben dan ook een bepaalde lening op hun naam staan. Let op! U kunt geen nieuwe lening afsluiten met een BKR-codering. De adverteerder heeft besloten het bieden niet te activeren. Het kan voorkomen dat je ergens geld voor nodig bent. Voordelig lenen is een combinatie van rente, vorm en vrijheid van aflossing en verzekeringen. Na jaren van praten is het Europees Parlement tot een Europese Richtlijn voor consumentenkrediet gekomen. Niet iedereen kan voor een lening bij een gewone kredietverstrekker terecht. Mensen willen graag een grote aankoop doen en zijn daar geld voor nodig.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.