Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Bekijk de aanbieders en vergelijk de rentetarieven
  Het is op zich wel logisch dat er zoiets als rente bestaat
  Achtergrond informatie over allerlei zaken die met hypotheken te maken hebben

Het is zelfs meer dan de langetermijnrente op 10 jaar.

Wettelijke Rente 2006

Het is zelfs meer dan de langetermijnrente op 10 jaar. De grootste postorderaar ter wereld, Otto Versand, gaat het aantal algemene catalogi eerder verhogen dan verlagen, zo maakte het bedrijf bekend bij de presentatie van de jaarcijfers. Is uw netto belastbaar beroepsinkomen lager dan 31. De compartimenten Corporate bonds Europe en Governement bonds Europe van de Amonis-bevek voldoen aan de bovengenoemde voorwaarden. De internetomzet van de Britse supermarktketen Tesco is explosief gegroeid. Met een groei van bijna 32 procent komt de omzet uit op ruim 1,4 miljard euro. De internetsupermarkt is daarmee de grootste ter wereld. Beleggers moeten hun aanvraag tot terugbetaling persoonlijk indienen bij de Federale Overheidsdienst van de Fiscus. Voor de jaren vanaf 1955 werd het werkelijk loon in aanmerking genomen. De internetomzet komt neer op 3 procent van de totale omzet.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.