Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een Rentecertificaat op naam van een ander opent u samen op het postkantoor
  Is de snelheid lager dan of gelijk aan 120 is er geen boete
  Bekijk de rentetarieven voor de spaarrekeningen van Regio Bank

Het is heel eenvoudig te dure leningen de rode kaart te geven.

Goedkope Lening

Zeer voordelige leningen waardoor een droomauto ook binnen uw mogelijkheden ligt. Met spoed geld lenen bkr, dus ook indien er een negatief advies van het bkr komt? Geen eenvoudige zaak natuurlijk. Met deze wetenschap is het slechts een simpele zaak om een kredietverlener te vinden die u een lening kan verstrekken zonder bkr. Hoeveel kan ik lenen?Bereken uw maximaal verantwoord leenbedrag op basis van uw salaris. Op zo'n moment is met spoed geld lenen de enige keuze. Met spoed geld lenen kan risico's met zich meebrengen. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Wil je alles weten over het BKR? Lees dan de special over het BKR. Bovendien kunt u altijd extra aflossen en dit bedrag later weer opnemen. Vaak genoeg komt u dan echter in het schemergebied van woekeraars terecht.

Wilt u extra geld achter de hand hebben voor een onverwachte uitgave of een noodzakelijke aankoop kunnen doen? Voor elk doel is het doorlopend krediet van Directa een prima keuze. Er zijn echter mogelijkheden om u toch te kunnen helpen. Voordelig geld lenen is volgens veel aanbieders overal te realiseren. Een doorlopend krediet is handig wanneer u een grote uitgave moet doen en niet precies weet hoeveel geld u hiervoor nodig heeft.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.