Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Leen en Borggilde kwam van particuliere weldoeners
  Het risico van beleggen in aandelen is dus groter dan dat van sparen
  Wanneer u uw huidige lening over wilt sluiten heplen wij u graag

Het is heel belangrijk dat u veilig verzekerd met de auto onderweg bent.

Auto Financiering

De toegepaste rente is afhankelijk van het bedrag, de looptijd van de financiering en het type wagen. Centraliseer uw leningen en betaal minder per maand. De aankoopprijs is uiteraard belangrijk, maar daarnaast zijn er nog andere kosten waarmee u rekening moet houden bij uw beslissing, zoals de belastingen, verzekeringen, onderhoudskosten en financiering. Geld nodig? Voor een doorlopend krediet, centraliseren, hypotheek of lening op afbetaling tegen een zeer lage rente. Het is heel belangrijk dat u veilig verzekerd met de auto onderweg bent. Welke brandstof kiezen? Hoe krachtig moet de motor zijn? Meer over de technische controle, het onderhoud en. Dit tweedehands auto is niet meer beschikbaar of werd nog niet geactiveerd. Online geld lenen! Terug te betalen zoals u zelf wil.

Dexia Bank stelt u verschillende kredietformules voor. Collactive, Active in Credit Management, Incasso, Debiteurenbeheer en Detachering. Lenen? Ja, maar aan welk tarief? En hoeveel ga ik lenen? En hoelang? Doe de simulatie en ontdek zelfs de grootte van uw maandelijkse afbetaling. Op maar een paar minuten tijd ligt er een volledig voorstel op tafel.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.