Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Geld nodig geld lenen een hypotheek auto financiering lening of een doorlopend krediet tegen ee
  Het is een hypothecaire lening op basis van een gemengde verzekering
  Over vier jaar leidt de afschaffing van de vervolguitkering tot enige besparing voor de Stichti

Het is gemakkelijk om geld bij te storten of af te halen wanneer je dat wenst.

Wat Is Sparen

Alvorens je werk maakt van een nieuw dak boven je hoofd, moet je eerst beslissen of je gaat kopen, bouwen of huren. Als je hieruit een keuze wilt maken, moet je in eerste instantie rekening houden met de termijn waarbinnen je dat kapitaal wilt verwerven. Het is gemakkelijk om geld bij te storten of af te halen wanneer je dat wenst.

Belangrijke troeven van deze fondsen zijn de optimale risicospreiding, het professionele beheer door specialisten, het aantrekkelijke fiscale kader en de makkelijke opvolging. Aanvankelijk had ik het wel toegevoegd maar heb dat dan maar vervangen door verlaagde ophanging en Hifi Systeem . In vergelijking met de andere formules is de spaarrekening een flexibele oplossing. Voor een aanvaardbare kwaliteit heb je minstens 100 pixels per centimeter nodig. Als je van plan bent om in minder dan 3 jaar te bouwen of te kopen, is de spaarrekening of het spaarabonnement wellicht de interessantste formule voor jou. Super, mooie kleurencombi en de belangrijkste opties op xenon na zitten er op. Kasbons zijn effecten die je gedurende een bepaalde looptijd een vast, vooraf bepaald rendement geeft. Maar mogelijk zit ik er volledig naast en levert het ding aanvaardbare foto's op. Heb je eigenlijk xenon of niet?Want op je lijstje staat het niet en op je foto's zit het wel.

Vermits het hier materiŽle documenten betreft, moet je de nodige voorzorgen nemen om te beletten dat de kasbons niet verloren gaan of gestolen worden. Als je zelf veel kaas gegeten hebt van beleggen, kan je natuurlijk ook je geld zelf investeren in aandelen, obligaties, Öin de hoop dat ze je veel zullen opbrengen. Uiteindelijk volstaat 2 megapixel voor foto's van normaal formaat 10x15. Op 8 november in de facbar boven alegria vanaf 22u.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.