Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Al deze voorwaarden moeten met de grootste zorg worden opgesteld
  Een lening zonder zekerheden die door banken verleend wordt aan andere banken lagere overheden
  Maar als de uitleenpost klaar is kan men met een recept van de huisarts hier een rolstoel of kr

Het is een spaarhypotheek, die aan het eind een bedrag betaald.

Rabo Hypotheek

Ik weet niet wat je zelf voor werk doet, maar ik vind het wat te kort door de bocht. Interpolis geeft niet in detail alles weer, over levensverzekering en wat je spaart. Kijk, en van dit soort acties word ik nou zo misselijk. Kortom, er zit iets goed mis in de financiele dienstverlening. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Als je het er niet mee eens bent moet je lid worden. Wij hebben net als vele anderen ook een klacht ingediend, een duidelijk antwoord krijg je niet, op geen enkele vraag overigens. Maar niet dat het bedrag ineens tenminste 100 euro uiteindelijk lager is dan wat hij eerst zei dat we er op vooruit zouden gaan.

Het blijft jammer dat ze dit niet maandelijks weergeven. Maak niet uit wie of wat genaaid wordt je toch wel. Als je t dan nog niet begrijpt loop er dan mee naar je belasting adviseur desnoods.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.