Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Dit is de totale periode waarover u de hypotheek wilt aflossen
  Alle Hypotheekrentes Vergelijken! Snelle Offerte Lage Maandlasten
  Uw geld rendeert gedurende een vaste periode tegen een vaste rentevoet

Het is de eerste onderhandse plaatsing van Hunter Douglas in de VS.

Onderhandse Lening

De leningen bevatten geen zekerheden of financiele clausules. Bank of America Securities was de adviseur en plaatsingsagent. Met zo'n goedkope lening wordt de verbouwing ineens een stuk aantrekkelijker. De adverteerder heeft besloten het bieden niet te activeren. Nl biedt namelijk zeer voordelige autoleningen aan, waardoor een droomauto voor iedereen bereikbaar wordt. Of er een navordering uit de bus komt weet ik niet, want alleen de fiscus oordeelt over uw feitelijke situatie. Of u nu een nieuwe lening wilt afsluiten of uw huidige te dure lening wilt oversluiten.

Hunter Douglas zal de fondsen aanwenden voor herfinanciering van bestaande leningen en werkkapitaal. Volgens Hunter Douglas was de plaatsing 'aanzienlijk overtekend'. Uiteraard is het verstandig een voordelige lening te nemen die bij u past. Koersdata is 15-20 minuten vertraagd volgens de regels van de beurs.

De kans is groot dat deze gefinancierd is via autolening. Alle overige aandeleninformatie wordt verstrekt door Interactive Data. De leningen van sterkrediet hebben gemeen dat uw belang voorop staat. De Belastingdienst vordert als regel niet meer terug dan vijf jaar. Haal de bezem door uw huidige leningen de kredietnavigator. In deze special gaan wij in op diverse zaken rondom de creditcard. Het is de eerste onderhandse plaatsing van Hunter Douglas in de VS. Ik zou alsnog vrijwillig aangifte doen om boetes te voorkomen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.