Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  De auto wordt veilig en onder camera bewaking gestald
  Banken vechten om klanten
  Ook dát zijn momenten om uw hypotheek eens kritisch te bekijken

Het is de eerste maal in Duitsland dat er een klacht komt over dit soort van discriminatie.

Duitsland Lenen

De financiering van het leenrecht wordt gedragen door de instellingen die uitlenen, de bibliotheken dus. Een speciale organisatie van het ministerie van Cultuur beheert het toegekende bedrag. Het is de eerste maal in Duitsland dat er een klacht komt over dit soort van discriminatie. Winterland in Maastricht, Winteropening van de Efteling, . Van plan om naar Duitsland te verhuizen? Al verhuisd? Hier vindt u alle informatie over het wonen in Duitsland. Daarnaast is het leenrecht onderwerp van een speciale wet van 1979 die het publieke leenrecht regelde. Zij worden gefinancierd door de staat en in mindere mate door provincies en gemeenten. Omdat het publieke leenrecht gebaseerd is op de Nederlandse wet auteursrecht, heeft de Stichting Leenrecht de wettelijke verplichting de door haar ingezamelde fondsen te verdelen onder buitenlandse rechthebbenden. Leningen voor elk doel voor aankoop van woning, auto, meubelen, pc, alsook verbouwing, belastingen, vakantie, trouwfeest met maandelijkse betalingen o. Om de twee jaar evalueert een andere steekproef op een gelijkaardige manier de titels die niet worden uitgeleend, maar in de leeszaal worden geraadpleegd. Eurofuture beleggingstips voor futures op de AEX, Dow Jones Eurostoxx 50.

Computergestuurde beleggingstips om te beleggen met een futurecontract. De regering heeft de invoering van leenrecht steeds geweigerd op basis van de te verwachten kosten. Reden hiervoor is de strijd tegen het analfabetisme. Vanaf maandag buigt het Duitse agentschap tegen discriminatie zich over de zaak.

Voor literair werk wordt de vergoeding uitgekeerd op basis van steekproeven naar het aantal uitleningen per auteur. Het leenrecht is voorzien in de wet op de auteursrechten maar openbare bibliotheken zijn vrijgesteld. Het bedrag wordt jaarlijks verdeeld op basis van individuele vergoeding van de rechthebbenden.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.