Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Een optie staat altijd voor 100 aandelen van de onderneming
  Goedkoop lenen om het uit te zetten tegen een hoger rendement
  Altijd en overal zakelijk bankieren met Mijn Postbank

Het grootste deel daarvan zijn ongetwijfeld echte brouwerijen, d.

Lening Brouwerij

Het grootste deel daarvan zijn ongetwijfeld echte brouwerijen, d. Place as many blank cells before the 1st day of the month as necessary. Palm-stichter Alfred Van Roy 90 houdt na doktersverbod zijn brouwerij dan maar van ver in het oog. Een vrachtwagen met pc's, bureaumateriaal, bedden, dekens en sportmateriaal wordt afgeleverd.

Bespreking contract renteloze lening of gewone lening van de stad Leuven aan Cristian voor de aanleg van waterleiding. Years evenly divisible by four are normally leap years, except for. Opstarten van een spaarbank voor goedkope leningen aan landbouwers van Cristian Cera Holding. Er wordt onderzocht of het mogelijk is de hoofdleiding van het gasnet aan te leggen tussen Ocna, Sibiuli en Orlat. Het gemeentebestuur van Cristian vraagt Leuven tussen te komen in de aanleg van een gasleiding.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.