Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Nous vous offrons des financements pour votre auto moto et travaux
  Tegenstanders van het DDR regime noemen de rentetoeslag een schande
  Voor de actieve belegger in aandelen opties warrants

Het geld op uw spaarboekje brengt een jaarlijkse rente op.

Rente Ing

Het geld op uw spaarboekje brengt een jaarlijkse rente op. Vooreerst bepaalt u zelf welk deel van het kapitaal belegd zal worden vanaf 10. Op 18 november 2013 recupereert mevrouw Mertens aldus haar beginkapitaal van 100. Op 18 november 2013 recupereert mevrouw Mertens 82. Het artikel dat u opvraagt kan enkel door abonnees of houders van een dagkaart bekeken worden. De basistarieven voor kaskredieten en discontokredieten stijgen tegelijkertijd met 25 basispunten van 7,05 tot 7,30 pct. Self'Bank, via Phone'Bank telefoon en via Home'Bank pc.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.