Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Wilt u een aanvullende hypotheek voor uw verbouwing. Maak dan een afspraak met de Postbank hypo
  Ik wil mijn hypotheek verhogen of een tweede hypotheek afsluiten
  De kleinere kolf van Ameda de Lactaline heeft dezelfde afkolfset als de Elite

Het gaat dus om een exportkrediet die mogenlijk was na het.

Lenen In Het Buitenland

Tuurlijk China, doen en nog eens doen!!!!!Hier ligt een. Overigens mag volgens de nieuwe regeling een consument binnen veertien dagen zijn overeenkomst met een kredietverlener kosteloos opzeggen. Hypotheken of uitgaven gedaan met een creditcard vallen buiten de regeling. Het gaat dus om een exportkrediet die mogenlijk was na het. De nieuwe regels gaan alleen gelden voor consumptieve kredieten met een looptijd van minstens een maand.

Dit beding is bedoeld om de consument te beschermen tegen impulsleningen, waar hij een paar dagen later spijt van kan krijgen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.