Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Het aantal aandelen van Zwitserland dat je wilt kopen
  De looptijd is afhankelijk van de aard van het te financieren object
  Dit is bestemd voor leerlingen met een handicap of beperking die op het reguliere onderwijs zit

Het eigenwoningforfait wordt gemakshalve buiten beschouwing gelaten.

Woning Financiering

Het eigenwoningforfait wordt gemakshalve buiten beschouwing gelaten. Een Europees uniek 13-cijferig productnummer European Article Number om p. Het kan fiscaal aantrekkelijk zijn om geld te lenen bij de eigen BV.

Goedkoop afhalen of thuisbezorging mogelijk via beslist. Alle merken en de beste producten bekijken en online kopen of reserveren. Categorie waarbinnen het boek valt conform de gestandariseerde NUR-indeling . Van een boek worden meestal meerdere series gedrukt.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.