Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Regeling groenprojecten zoals gepubliceerd in de Staatscourant
  Veel geldverstrekkers willen dit risico niet aangaan en wijzen uw aanvraag af
  Ik sluit lenen niet altijd uit maar uw opvatting snijdt beslist geen hout

Het deposito wordt pas geopend wanneer wij het deelnamebedrag hebben ontvangen.

Deposito Rente

Alle boekingen naar en van het deposito lopen altijd via de tegenrekening en worden uitgevoerd met dezelfde valutadag. Nederlandse banken zijn hard op weg naar een uniform betaalmiddel via internet. Het geopende deposito wordt schriftelijk aan de depositohouder bevestigd middels een depositocontract. Data Dissemination Standard van het Internationaal Monetair Fonds gevolgd. Het geopende deposito wordt schriftelijk aan de depositohouder bevestigd. Deze wijzigingen worden schriftelijk bekend gemaakt. Beide depositohouders hebben recht op het tegoed op het deposito.

Een overboeking naar het deposito kan alleen plaatsvinden door overboeking vanaf een Gouden Klaver Spaarrekening de tegenrekening. Alle gevallen waar dit reglement niet in voorziet beslist het management van GarantiBank International N. Beide depositohouders hebben recht op het deposito tegoed. Alle gevallen waar dit reglement niet in voorziet beslist het management van GarantiBank. In het geval dat het deposito tenaamgesteld is op twee natuurlijke personen, dan is er sprake van een gezamenlijk deposito. GarantiBank kan de aanvullende voorwaarden wijzigen.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.