Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Turkse deel op 173 punten niet voldoet aan deze IFC richtlijnen
  Electrabel is de grootste producent van elektriciteit in Nederland
  Steenkolenengels (of Nederengels) is een benaming voor het Engels dat gesproken en geschreven w

Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Lening O G

Het dagelijks bestuur besluit bij meerderheid van stemmen. Het boekjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Daardoor vermindert de hypotheekschuld ieder jaar evenveel. Immers, een klein beetje rente wordt vooruit betaald. Het algemeen bestuur besluit bij meerderheid van stemmen. Landerd, Lith, Loon op Zand, Maasdonk, Made, Mierlo, Mill en St.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.