Welkom bij Spaarrentes  
Je bent niet ingelogt! Log in om je berichten te bekijken.


De nieuwste artikelen:

  Ja dat doet ze maar op enkele onderling zeer verschillende manieren
  Hoeveel kan ik besparen.Bereken hoeveel u kunt besparen op uw hypotheeklasten
  Zodra de overeenkomst is ondertekend kan u over het geld beschikken

Het besluit om geld te lenen kan verschillende oorzaken hebben.

Bkr Lenen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een bedrag te lenen voor de aankoop van goederen, het aflossen van andere schulden of om bijvoorbeeld een woning te kopen. Zo kun je geld nodig zijn voor bijvoorbeeld een nieuwe auto. FinanciŽle instellingen zullen bij de aanvraag voor een leningsvorm altijd een bkr toetsing laten uitvoeren. Een hypotheek is een vorm van krediet waarbij de waarde van een woning waarvoor het krediet bestemd is als onderpand geldt voor het te verstrekken krediet. Zo kan je auto aan vervanging toe zijn of misschien ben je toe aan een nieuwe keuken. Zeer veel Nederlanders hebben kredietruimte op de betaalrekening of een creditcard of bij een postorderbedrijf. Dit wordt niet gedaan, omdat de geldverstrekker dan niet de zekerheid heeft dat het geld weer terug betaald wordt. Denk aan mensen die door hebzuchtige loverboys financieel worden uitgebuit. Het is dan ook een ideale manier om ineens over een bepaald geldbedrag te kunnen beschikken. Bij onvolledige informatie kunnen wij u niet goed van dienst zijn.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de aanschaf van een nieuwe of tweedehandse auto mee te financieren en een van die manieren is door middel van huurkoop. Voor het bepalen van een leningvorm is het belangrijk om rekening te houden met het doel van de lening. Een lening afsluiten is vandaag de dag een veel voorkomend iets. Daarnaast hebben vele landgenoten een lening, een doorlopend krediet of een hypothecaire lening of hebben deze in het verleden gehad. Met een hypotheek heeft de geldverstrekker dit grotendeels wel, omdat er dan een onderpand is dat zij dan kunnen executeren en zo hun geld terug krijgen. Je leveranciers gaan er alles aan doen hun geld terug te krijgen wat zelfs het einde van je onderneming kan betekenen. De rekening zal uiteindelijk toch aan het slachtoffer worden gepresenteerd.

Veel mensen maken hiervan gebruik om op deze manier te kunnen beschikken over een bepaald geldbedrag. Als je binnen je onderneming een nieuw idee ten uitvoer wilt brengen zul je vaak geld nodig hebben. De meeste mensen die een huis willen gaan kopen, hebben een hypotheek nodig om de aankoop gedeeltelijk of geheel mee te kunnen financieren, ook als ze al een koopwoning in eigendom hebben die verkocht gaat worden. Veel mensen hebben dan ook een bepaalde lening op hun naam staan. Het kan voorkomen dat je ergens geld voor nodig bent. FinanciŽle instellingen hebben de verplichting om onder meer leningen die zijn verstrekt aan de consument door te geven aan het Bureau Krediet Registratie. Maar hoe kom je aan geld? Welke mogelijkheden zijn er als MKB'er? mťťr.

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom mensen overgaan tot het afsluiten van een lening. De reden om te besluiten een lening af te sluiten kan allerlei oorzaken hebben, maar vaak ligt er een bepaalde noodzaak aan ten grondslag. AlertPopup 'Jij hebt al een melding gedaan bij dit bericht. Aan een aanvraag voor een lening of krediet kunnen verschillende redenen als oorzaak hebben.

Geld dreigt duurder te worden
De rentestand is momenteel extreem laag. De rente voor langetermijn leningen staat op 3,5 procent en zo laag is ze sinds de jaren vijftig niet geweest. Lager dan nu kan de rente haast niet, denken de meeste economen. Het IMF liet vorige week in zijn halfjaarlijkse rapport over de wereldeconomie weten dat de rente duidelijk onder het evenwichtsniveau ligt.

Niet alle rentes zijn hetzelfde
Hypotheken worden vaak alleen op basis van rente met elkaar vergeleken. En daarmee wordt het belang van rente overschat. Je maandelijkse lasten bestaan meestal uit meer dan rente alleen. Bovendien is de ene rente de andere niet! Er bestaan namelijk veel rentevarianten. Weet waar je op moet letten om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

Hypotheekrenteaftrek
Als iets een heet hangijzer is in de Nederlandse politiek is het wel de hypotheekrenteaftrek. Toch staat het onderwerp sinds een aantal jaren op de agenda. Beslissingen zijn nog niet genomen. Het gevolg: onduidelijkheid. En daar is niemand bij gebaat.
De laatste jaren zeggen steeds meer banken, onderzoeksbureaus en adviesraden dat het huidige systeem onhoudbaar is.